Preglednica Postopki javnega naročanja in temeljni koraki javno-zasebnega partnerstva

3., dopolnjena izdaja, vključno z novelo ZJN-3

Avtor: dr. Boštjan Ferk, dr. Petra Ferk, Lara Valjavec

Preglednica je koristen študijski pripomoček za študente dodiplomskih in podiplomskih študijskih programov ter vse, ki se pri delu srečujejo s postopki javnega naročanja in postopki sklenitev javno-zasebnih partnerstev.

Z DDV: 10,00 
Brez DDV: 9,52 

Na zalogi

Z DDV: 10,00 
Brez DDV: 9,52 

Šifra: 900-878
Avtor: dr. Boštjan Ferk, dr. Petra Ferk, Lara Valjavec
Vrsta artikla: knjiga
Kategorija:

Naši svetovalci bodo z veseljem odgovorili na vsa vaša vprašanja (po telefonu vsak delavnik med 8. in 12. uro ter 13. in 16. uro).
Knjige: +38613091820 ali prodaja@gvzalozba.si
Revije: +38613091821 ali goca.vujovic@gvzalozba.si
Dogodki: +38613091816 ali seminar@gvzalozba.si

Preglednica na kratko in pregledno predstavlja postopke javnega naročanja ter temeljne korake javno-zasebnega partnerstva. Posamezne faze postopka so ponazorjene z barvnimi shemami in miselnimi vzorci. Tretja, dopolnjena izdaja je pripravljena v skladu z ZJN-3 ter zakonskimi določili o nekaterih koncesijskih pogodbah.

Vezava:                preglednica

ISBN:                    978-961-247-435-5

Št. strani:             8

Leto izdaje:         2020

Dr. Boštjan Ferk je soustanovitelj Inštituta za javno-zasebno partnerstvo in družbe za elektronske nabavne platforme S-Procurement ter docent za javno upravo na Novi univerzi. Njegova bibliografija zajema številne prispevke doma in v tujini. Je soavtor monografije Javne službe, državne pomoči in javno-zasebna partnerstva ter avtor monografije Pogodba o javno-zasebnem partnerstvu. Sodeluje pri pripravi komentarja Direktive o javnem naročanju 2014/24/EU, ki bo leta 2020 izšel pri založbi Edvard Elgar Publishing. V okviru Upravne akademije pri Ministrstvu za javno upravo deluje kot izvajalec seminarjev in izobraževanj na temo javnih naročil in javno-zasebnih partnerstev. Pri delu sodeluje s številnimi evropskimi in mednarodnimi organizacijami, ki si prizadevajo za razvoj in uveljavitev javno-zasebnih partnerstev in pametnega javnega naročanja.
Dr. Petra Ferk je soustanoviteljica Inštituta za javno-zasebno partnerstvo in družbe za elektronske nabave platforme S-Procurement ter docentka za javno upravo na Novi univerzi. Je soavtorica znanstvene monografije Javne službe, državne pomoči in javno-zasebna partnerstva. Leta 2008 je prejela priznanje Zveze društev pravnikov za mlado pravnico. V okviru Upravne akademije pri Ministrstvu za javno upravo je med izvajalci seminarjev in izobraževanj na temo javno-zasebnega partnerstva. V zadnjem času se aktivno ukvarja s področjem inteligentnega elektronskega javnega naročanja in je ena najbolj aktivnih avtoric s tega področja v EU. Sodeluje pri pripravi komentarja Direktive o javnem naročanju 2014/24/EU, ki bo leta 2020 izšel pri založbi Edvard Elgar Publishing. Je aktivna članica več mednarodnih pravniških društev in nacionalna korespondentka za European Procurement & Public Private Partnership Law Review.
Lara Valjavec je podiplomska študentka na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani. Zaposlena je na Inštitutu za javno-zasebno partnerstvo, kjer je pridobila številne praktične izkušnje z izvajanjem postopkov oddaje javnih naročil in sklenitve javno-zasebnih partnerstev.