Pravni nasveti za s. p. in podjetja v izrednih razmerah – 7. del

Lokacija: YouTube kanal portala IUS-INFO
Datum: Sreda, 25. novembra 2020 ob 13. uri

Spletni seminar si boste lahko ogledali na kanalu portala IUS-INFO na YouTubu:
IUS INFO kanal

Z DDV: 0,00 
Brez DDV: 0,00 

Šifra: S20046
Vrsta artikla: seminar
Kategorija:

Naši svetovalci bodo z veseljem odgovorili na vsa vaša vprašanja (po telefonu vsak delavnik med 8. in 12. uro ter 13. in 16. uro).
Knjige: +38613091820 ali prodaja@gvzalozba.si
Revije: +38613091821 ali goca.vujovic@gvzalozba.si
Dogodki: +38613091816 ali seminar@gvzalozba.si

Dragi uporabniki portalov!
 
Tudi v razmerah, nastalih zaradi epidemije novega koronavirusa, vsi zaposleni v družbi LEXPERA ostajamo popolnoma predani vam, našim dragocenim naročnikom portalov IUS-INFO, FinD-INFO in INSOLV-INFO.
V teh izrednih razmerah vam želimo stati ob strani in vam čim bolj olajšati poslovanje. Pišite nam in nam posredujte kakršnekoli nejasnosti, skrbi ali vprašanja s področij prava, financ in davkov. Potrudili se bomo in vam pripravili strokovne in koristne odgovore – v pisni obliki ali prek spletnega seminarja.
V želji, da bi vam čim bolj učinkovito pomagali, vas vabimo, da se nam oglasite na naslov prodaja@lexpera.si.Na vprašanja bo odgovarjala dr. Nana Weber.
BREZPLAČEN spletni seminar boste lahko spremljali na kanalu portala IUS-INFO na YouTubu:IUS INFO kanal25. novembra 2020 ob 13. uri
Vabimo vas, da se naročite na naš kanal na YouTubu, da boste v prihodnje sproti obveščeni o vseh novih posnetkih in premierah. To obvestilo posredujte tudi drugim, ki bi jih ta tematika utegnila zanimati.

dr. Nana Weber je leta 2003 diplomirala, leta 2010 magistrirala in leta 2013 doktorirala na Pravni fakulteti v Ljubljani. Leta 2010 je diplomirala še na Akademiji za glasbo, smer glasbena pedagogika, in se ljubiteljsko že skoraj 30 let ukvarja tudi z zborovodstvom.
Poklicno pot v pravu je začela v sodstvu in na različnih stopnjah sodišč – na okrajnem (kazenski oddelek), višjem (civilni in oddelek za alternativno reševanje sporov) ter vrhovnem sodišču (delovno-socialni oddelek) – pridobila dragocene izkušnje s številnih pravnih področij. Pozneje je bila zaposlena na državnem pravobranilstvu, v odvetniški pisarni in v kabinetu ministra za javno upravo. Leta 2016 je začela samostojno pot in danes vodi Odvetniško družbo Weber.
Ker si vedno prizadeva za mirno rešitev sporov, je mediatorka v Mediacijskem centru Ljubljana in vpisana na seznamu mediatorjev pri Odvetniški zbornici Slovenije za individualne spore med delodajalci in zaposlenimi.
Na eni od ljubljanskih višjih šol zadnjih osem let predava več predmetov s področja prava, od leta 2018 pa je za več institucij pripravila tudi 27 predavanj s področij delovnega in družinskega pravaj. Je avtorica številnih člankov z različnih pravnih področij.