Pravni nasveti za s. p. in podjetja v izrednih razmerah – 5. del

Lokacija: Spletni seminar
Datum: Sobota, 04. april 2020, ob 13.00

Spletni seminar si boste lahko ogledali na kanalu portala IUS-INFO na YouTubu:
IUS INFO kanal

Z DDV: 0,00 
Brez DDV: 0,00 

Šifra: S20027
Vrsta artikla: seminar
Kategorija:

Naši svetovalci bodo z veseljem odgovorili na vsa vaša vprašanja (po telefonu vsak delavnik med 8. in 12. uro ter 13. in 16. uro).
Knjige: +38613091820 ali prodaja@gvzalozba.si
Revije: +38613091821 ali goca.vujovic@gvzalozba.si
Dogodki: +38613091816 ali seminar@gvzalozba.si

Posebnim razmeram zaradi novega koronavirusa se moramo zelo hitro prilagajati. Takoj se je bilo treba odzvati na sprejete ukrepe države ter urediti uveljavljanje pravic in obveznosti iz delovnega razmerja, plačilne obveznosti, likvidnostne težave, davčna vprašanja … Nejasnosti in vprašanj je veliko.
Peti del, ki bo potekal v soboto, 4. aprila, bo namenjen pojasnilom o že sklenjenih pogodbah in izdanih računih, hotelskih rezervacijah in rezervacijah prek spletne storitve Booking ipd. ter možnostih, ki jih imajo pogodbene stranke na podlagi veljavnih zakonov (razveze pogodb, vračilo denarja ipd).
Na konkretna vprašanja bo odgovarjala dr. Nana Weber. Vprašanja pošljite na e-naslov: prodaja@lexpera.si
Vabljeni! INFORMACIJE

spletni seminar je BREZPLAČEN,
med spletnim seminarjem boste lahko pošiljali dodatna vprašanja na javni tabli. Vse odgovore boste prejeli naknadno v pisni obliki,
med in tudi po končanem spletnem seminarju, boste imeli dostop do vseh gradiv, ki se tičejo tematike posameznega spletnega seminarja,
po spletnem seminarju vam bo na voljo še njegov videoposnetek,
dodatna pojasnila dobite na telefonski številki 01 438 01 80.

 
POSLUŠANJE SPLETNEGA SEMINARJA
Za spremljanje spletnega seminarja potrebujete:

računalnik z 2 GHz dual-core procesorjem (priporočamo 4-core), 2 GB RAM (priporočamo 4 GB),
operacijski sistem Windows 8, Windows 10 ali Mac OS X 10.13 oz. novejši, Linux, Chrome OS,
najnovejše verzije brskalnikov Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari, Opera,
zvočnike ali slušalke,
povezavo do interneta (priporočamo povezavo s kablom).

dr. Nana Weber je leta 2003 diplomirala, leta 2010 magistrirala in leta 2013 doktorirala na Pravni fakulteti v Ljubljani. Leta 2010 je diplomirala še na Akademiji za glasbo, smer glasbena pedagogika, in se ljubiteljsko že skoraj 30 let ukvarja tudi z zborovodstvom.
Poklicno pot v pravu je začela v sodstvu in na različnih stopnjah sodišč – na okrajnem (kazenski oddelek), višjem (civilni in oddelek za alternativno reševanje sporov) ter vrhovnem sodišču (delovno-socialni oddelek) – pridobila dragocene izkušnje s številnih pravnih področij. Pozneje je bila zaposlena na državnem pravobranilstvu, v odvetniški pisarni in v kabinetu ministra za javno upravo. Leta 2016 je začela samostojno pot in danes vodi Odvetniško družbo Weber.
Ker si vedno prizadeva za mirno rešitev sporov, je mediatorka v Mediacijskem centru Ljubljana in vpisana na seznamu mediatorjev pri Odvetniški zbornici Slovenije za individualne spore med delodajalci in zaposlenimi.
Na eni od ljubljanskih višjih šol zadnjih osem let predava več predmetov s področja prava, od leta 2018 pa je za več institucij pripravila tudi 27 predavanj s področij delovnega in družinskega pravaj. Je avtorica številnih člankov z različnih pravnih področij.